صفحه اصلی          قوانین آموزشی          تقویم آموزشی          سایتهای مرتبط          نظرها و پیشنهادها          ارتباط با ما

تاریخ خبر :          18/06/91          17:19
    عنوان خبر : با حضور رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای کشورساختمان دانشکده دخترانه فدک کاشان کلنگ زنی شد
  خلاصه خبر :   با حضور رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای کشورساختمان دانشکده دخترانه فدک کاشان کلنگ زنی شد

خبرگزاری فارس: ساختمان دانشکده فنی و حرفه ای دخترانه فدک کاشان ظهر امروز با حضور رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای کشور و خیرین این شهرستان طی مراسمی کلنگ زده شد.

به گزارش خبرگزاری فارس از کاشان، رئیس دانشکده فنی و حرفه ای دخترانه فدک کاشان ظهر امروز در این مراسم اظهار داشت: این مرکز با اعتباری بالغ بر 100 میلیارد ریال در مساحت 15 هکتار با مشارکت برادران ابریشمی و دانشگاه فنی و حرفه ای کشور احداث می شود.
فوژان صباحی با اشاره به حمایت فرمانداری و اداره مسکن و شهرسازی شهرستان کاشان در واگذاری زمین این دانشکده افزود: فاز نخست این دانشکده در زیربنای 6 هزار متر مربع در مدت یک سال به بهر ه برداری می رسد.
وی خاطرنشان کرد: به دلیل قدمت 45 ساله ساختمان فعلی دانشکده فدک کاشان، احتمال تخریب آن و مقاوم نبودن آن در برابر زلزله در سال آینده بخشی از فضای آموزشی و کارگاهی این دانشکده به ساختمان جدید انتقال پیدا می کند و بقیه بخش های آن نیز به تدریج پس از تکمیل مکان منتقل می شود.
رئیس دانشکده فنی و حرفه ای دخترانه فدک کاشان با تأکید بر ظرفیت صنعتی، دانشگاهی و موقعیت سوق الجیشی منطقه کاشان و نزدیکی آن به دو استان تهران و اصفهان تصریح کرد: توسعه رشته های فنی و حرفه ای با توجه به توانمندی های این شهرستان می تواند در رفع مشکل اشتغال این منطقه نقش بسزایی داشته باشد.
صباحی با اشاره به افزایش رشته های دانشکده فدک کاشان از هفت رشته به 20 رشته طی پنج سال آینده از افزایش دانشجویان این مرکز از یک هزار و 200 نفر به 5 هزار دانشجو خبر داد.
وی رشته های موجود این مرکز را معماری، حسابداری، کامپیوتر، مربی کودک، امور اداری، طراحی و دوخت و مربی خانواده برشمرد.
این مسئول متذکر شد: رشته های فرش و هتل داری نیز از دیگر رشته های مورد نیاز این منطقه است که در صورت فراهم شدن فضای آموزشی آن این رشته ها نیز به رشته های این مرکز اضافه می شوند.

منبع خبر :  فارس نیوز
    نویسنده خبر :  مدیر سایت